Kakarabluesin esiintyjät 29.6.-1.7.2022 Blueskadulla Rantapuistossa

ÖTÖKKÄPARTIO

29.6. klo 11.30, ilmainen
Taideyliopiston Sibelius-Akatemian musiikkikasvattajien Ötökkäpartio-yhtye musisoi perheen pienille ja isoille. Millaiset on ötökän tavat, ötökän ilot, ötökän salat? Konsertin kesto on noin 40 minuuttia.

Esiintymässä:
Aida Wessman, Anna-Sofia Hartikainen, Maisa Saari, Mária Záborszky, Mirkka Paajanen ja Linda Kanninen
Yhtyeen ohjaus Soili Perkiö ja Elisa Seppänen.

Konsertti toteutetaan Järvenpään kulttuuri- ja tapahtumapalveluiden ja Taideyliopiston Sibelius-Akatemian tuella osana Kolmisointu-yhteistyötä.

MIRKkA JA LUIS

29.6. klo 15 ja 17, ilmainen

Mirkka & Luis on lastenmusiikkiyhtye, joka laulattaa ja naurattaa lapsia sekä liikuttaa niin mieltä kuin kehoakin. Musiikillisesti yhtye vie kuulijansa matkalle maailman ympäri käsitellen ajankohtaisia ja lapsia mietityttäviä asioita pedagogisella ja humaanilla tavalla. Yhtye julkaisi paljon positiivista huomiota herättäneen debyyttilevynsä Koiruuksia kansainvälisenä Lapsen oikeuksien päivänä 20.11.2018.Levyn myötä yhtye palkittiin valtakunnallisessa lastenmusiikkitapahtumassa Jellonagaalassa Vuoden tulokas-tittelillä. Lisäksi yhtye valittiin Konserttikeskuksen artistiksi samaisella nimikkeellä.

Yhtyettä on kiitelty kaikin puolin korkeatasoisesta sisällöstään kuten laadukkaasta ja monipuolisesta musiikista, tarkkanäköisistä tarinoista sekä pedagogisesta ja mukaansa tempaavasta otteestaan. Yhtye koostuu huippumuusikoista, jotka tunnetaan lukuisten Suomen eturivin artistien taustalta. Laadukkaan soiton lisäksi laulujen sanoituksissa on tarttumapintaa ja tasoja niin lapsille kuin vanhemmillekin kuulijoille.

Järvenpäässä keikalla
Mirkka Paajanen, laulu, säv. & san.
Luis Herrero, laulu, basso
Jussi Turunen, kitara
Aarne Riikonen, lyömäsoittimet
Joonas Kasurinen, koskettimet
Kukka Lehto, viulu

Taikuri Taija Taika

30.6. klo 11, ilmainen
Taija Taika on taikuri kuplataiteilija ja sirkuksen opettaja. Taikurilla on hallussaan saippuakuplien puhalluksen Suomen ennätys. Sään salliessa saippuakuplaesitys, jos sataa niin taikuriesitys.

Rokkasoppa

1.7.22 Klo 15.00 ja 17.00, ilmainen
Rokkasoppa on muksu-rock bändi isolla ärrällä! Otimme osumaa koronavuodet ihan samalla tavalla kuin kaikki muutkin bändit ja nyt vihdoin saamme taas tehdä rakastamaamme työtä; esiintyä lapsille ja kaikille rokkidiggareille, aikuisillekin. Uusia biisejä julkaisemme tasaiseen tahtiin kaikille digialustoille, biisi kerrallaan vielä vaikka jo kovasti kutkuttelisi sen albuminkin julkaisu. Rokkasopan perusajatukset juontavat juurensa valinnanvapauteen; Ruuassa ja Rokissa on parasta juuri se, että jokainen saa tykätä ihan just siitä, mistä tykkää. Kaikkea pitää kuitenkin maistaa.

Välttelemme tehotuotettua voimasoittolistaa, valmiita eineksiä ja koneellista materiaalia. Kaikki raaka-aineemme ovat kotimaisia, oikeilla soittimilla tehtyjä säveliä, mutta lainaamme toki satunnaisesti maailman makuja tunnetuilta super-kokeilta kuten esimerkiksi Eddie Cochranilta, Elvis Presleyltä ja Freddie Mercuryltä.

Samalla tahdomme esitellä nykypäivän kuulijoille niitä arvoja, joita itsekin lapsina kuuntelimme ja noudatimme. Rokkenrolliahan on monenlaista, pyrimme tekemään ja esittelemään Kantriin, Westerniin, Rock’a’billyyn, Rootsiin, Hard rockiin, Punkkiin, Glämiin, laulettuun balladirokkiin ja vähän discopoppirokkiinkin vivahtavia kappaleita, ihan kaikenlaista siis. Isolla kauhalla! Aina saa myös santsata, jos tykkää.

MEGASAKKI

1.7.22 Klo 11.30 ja 15.00, ilmainen
Megasakki on uusi lastenmusiikkiyhtye, joka tarjoilee kuulijoilleen parasta rytmimusiikkia: Soulia, Funkkia, RnB:tä, Hip Hoppia…

Menevä musiikki ja iloinen tunnelma saa kaikenikäiset pyllyt ylös penkeistä! Hauskojen ja oivaltavien sanoituksien äärellä viihtyvät niin lapset kuin aikuisetkin, eikä vanhemmillakaan ole välttämättä ihan niin kiire kotiin kesken keikan.

SUPERVOIMILLAMME TAISTELEMME PAREMMAN GROOVEN PUOLESTA!

Tea Telepaatti – laulu
Aake Aikapoika – rummut
Säihky Suojeluskeiju – laulu
Arvo Tarkka – basso, laulu, elektroniikka

Kuva: Jetro Sarikoski

Pidätämme oikeudet muutoksiin. Esiintymisaikoihin ja esiintyjiin voi tulla muutoksia.