Puistoblues TORILLE!

Rockfest saapuu kaupunkiin -tapahtuman perjantai on omistettu blueshenkiselle rockille. Musiikin lisäksi voit nauttia kylmistä juomista ja pikkupurtavasta viihtyisällä toriterassilla. Tapahtuma on toteutettu yhteistyössä Järvenpään Puistobluesin kanssa.

17.00 The Wyman Family
18.30 Creek Road Eleven
20.00 Jakes blues band

Tapahtumaan on vapaa pääsy!

Rockfest palaa Hyvinkäälle! Varsinainen festivaali järjestetään Hyvinkään lentokentällä 2.–4.6., mutta myös keskusta on täynnä tapahtumaa!
Edellisten Hyvinkäällä järjestettyjen Rockfestien tapaan keskustan valtaa rockhenki ja tapahtumia on tarjolla koko viikonlopun 2.–5.6.2022.

Kirjastoaukio ja kauppatori täyttyvät ihmisistä ja markkinahengestä, ja TORILLE!-terassin lava toimii kaupunkitapahtuman estradina. Maksutonta ohjelmaa on tarjolla joka päivä! Perinteinen festarikatu ulottuu koko matkan rautatieasemalta lentokentälle. Matkalla voit bongata myyntipisteitä ja kivijalkayrittäjiämme, jotka toivottavat festarikansan tervetulleeksi kaupunkiimme. Käy myös tutustumassa upeisiin Rockfest-ikkunakilpailun osanottajiin vielä viikonlopun aikana!

Rockfest saapuu kaupunkiin -tapahtumaa voit seurata täällä: https://facebook.com/events/s/rockfest-saapuu-kaupunkiin/3037535739793095/