Materiaalit lehdistölle ja akkreditointi

Kuvat ja tiedotteet lehdistön käyttöön.

info@puistoblues.fi

Akkreditointipyynnöt info@puistoblues.fi

@ Atte Leskinen

5 päivää Bluesia Järvenpäässä

Pääkonsertti 2.7.

Puistobluesin piknikonsertti Järvenpään Vanhankylänniemessä 2.7. Järvenpäähän saapuvat festivaalikansaa ilahduttamaan muiden muassa kotimainen kestosuosikki 22-Pistepirkko, virtuoosimainen yhdysvaltalainen laulaja/kitaristi Joanna Connor, Devon Allman feat. Larry McCray ja JD. Simo, ranskalainen ikisuosikki Gaëlle Buswel sekä vuosien tauon jälkeen Puistobluesiin palaava Shemekia Copeland.

 • Puistobluesin pääkonserttiin liput:
  lippu 59 euroa + lippu.fin toimitus- ja palvelumaksu
 • Järvenpään Bluesjazz Diggareiden toimistolta
  Sibeliuksenväylä 45
  04400 Järvenpää
  info@puistoblues.fi
  Puh. +358 50 303 0987
 • Blueskadun infolta tapahtuman aikana

5 päivää Bluesia Järvenpäässä

Perinteinen ja odotettu Blueskatu avautuu bluesviikolla keskiviikkona 29.6.2022 ja jatkuu aina sunnuntaille 3.7.2022. Järvenpään Rantapuistoon!

Järvenpään Blues-Jazz Diggarit on järjestänyt Blueskatua jo vuodesta 1996. Järvenpään Rantapuisto ydinkeskustassa muuttuu festivaaliviikon ajaksi Blueskaduksi. Blueskadulla on Bluesklubit teltassa, jossa voit nauttia ilmaiskonsertteja ja maksullisia Bluesklubeja anniskeluineen. Blueskadulla on Bluesteltassa ohjelmaa joka päivä keskiviikosta sunnuntaihin.

Musiikin lisäksi Blueskadulla kohtaavat yllätysesiintyjiä ja upeita myyntikojuja. Alueelle joka päivin ilmainen sisäänpääsy. Osa Iltaklubeista ovat maksullisia. Järvenpään sykettä ja Sinfoniaa järjestää joka päivä Kävelykadulla toritapahtumia ja toimitaan bluesviikolla. Joten Blueskatu alkaa jo kävelykadulla, josta on hyvä jatkaa rantapuistoon nauttimaan koko päiväksi ohjelmasta.

Kakarablues Blueskadulla Rantapuistossa 29.6.-1.7. ja pääkonsertissa Vanhankylänniemessä 2.7.

Puistoblues on Suomen suurimpia koko perheen festivaaleja. Yksi Bluesviikon keskeisimmistä ohjelmanumeroista on jo yli 30 vuotta järjestetty Kakarablues, joka tarjoaa monipuolista tekemistä perheen pienimmille Blueskadulla ja pääkonsertissa. Luvassa on lapsille suunnattuja musiikkiesityksiä, kasvomaalausta, teatteria sekä tietysti pääkonsertin legendaarinen kitarapaja. Kakarablues on ilmainen keskiviikosta perjantain. Lauantaina Kakarablues siirtyy Vanhankylänniemen pääkonserttiin.

Puistoblues on järjestetty Järvenpäässä vuodesta 1978 alkaen. Viisipäiväinen tapahtuma pidetään totuttuun tapaan juhannuksen jälkeisellä viikolla, jolloin kaupunki täyttyy hyvän livemusiikin ystävistä ympäri Suomen.

Puistoblues: www.puistoblues.fi
Facebook: Puistoblues

Lisätiedot medioille:

Festivaalijohtaja Miikka Porkka
0400 816 070
miikkablues@gmail.com

Lue pääkonsertin esiintyjien esittelytLue Blueskadun ohjelmaLue Kakarabluesin ohjelma