Materiaalit lehdistölle

Kuvat ja tiedotteet lehdistön käyttöön.

Pia Kauppinen
040 833 6993
info@puistoblues.fi

Akkreditointi

Akkreditointipyynnöt info@puistoblues.fi

@ Atte Leskinen

Tiedote 15.12.2020: 22-Pistepirkko, Lance Lopez ja kotimaisten huippunimien Husband Puistobluesiin kesällä!

Puistoblues julkisti ensimmäiset artistinsa – kesän supertähtinä mm. 22-Pistepirkko, Lance Lopez ja kotimaisten huippunimien Husband!

Puistoblues julkistanut ensimmäiset huippuartistinsa ensi kesäkuun konsertteihinsa. Järvenpäähän saapuvat festivaalikansaa ilahduttamaan muiden muassa kotimainen kestosuosikki 22-pistepirkko, bluesin yhdysvaltalainen suurnimi Lance Lopez sekä kotimaisista huippunimistä koostuva Husband. Puistobluesin liput ovat jo myynnissä Lippupisteessä hintaan 59 euroa + palvelumaksut.

Järvenpään kävelykatu Janne muuttuu jälleen 24.–26. kesäkuuta festivaaliviikon ajaksi Blueskaduksi, jolla on monenlaista ohjelmaa joka päivä. Lisäksi siellä järjestetään perheiden pienimmille tarkoitettu Kakarablues-tapahtuma.

Bluesklubi täyttyy musiikista Blueskadulla joka päivä 24.-28.6

Puistoblues 2020 huipentuu piknik-konserttiin Vanhankylänniemeen lauantaina 27.6.2020, jossa nautitaan hyvästä bluesista ja musiikin huippunimistä. Pääkonsertin lavalle nousevista artisteista on nyt siis julkistettu kolme merkkiesiintyjää.

22-Pistepirkko piti muutaman vuoden tauon ja palasi lavoille jälleen viime vuoden lopulla. Nyt Järvenpäässä päästään nauttimaan tästä legendaarisesta kokoonpanosta laulaja-kitaristi Hannu ”PK” Keräsen, basisti-kosketinsoittaja Asko Keräsen ja rumpali Esa ”Espe” Haverisen voimin.

Lance Lopez on puolestaan noussut tasaisen vauhdin tahdilla yhdeksi rokahtavan bluesin kärkinimistä. Tämä New Orleansin klubeilla jo 14-vuotiaana uransa aloittanut savuisen tenoriäänen omaava artisti julkaisi ensilevynsä, First Things First, vuonna 1998 ja on sittemmin tehnyt jo kuusi sooloalbumia. Hän on esiintynyt lukuisten bluesin ja rockin supertähtien kanssa ja tuo taiturimaisen kitaransoittonsa kesäkuussa myös Puistobluesin yleisön nautittavaksi.

Husband on v.2000 perustettu instrumentaaliorkesteri, jonka musiikki on sekoitus rockin, bluesin, funkin , jazzin ja progen sävyjä. Husbandin vakiokokoonpanossa musisoivat kitaravirtuoosit Varre Vartiainen ja Marzi Nyman sekä Suomen levytetyin komppipari: Anssi Nykänen, rummut ja Harri Rantanen, basso. Kesän 2020 Puistobluesiin Husband tuo juhlavuoden kunniaksi laajennetun juhlakokoonpanon solistivieraineen, jossa lavalle nousevat edellä mainittujen lisäksi kosketinsoittaja Lenni-Kalle Taipale, trumpetisti Jukka Eskola, saksofonisti William Suvanne sekä solisteina Veeti Kallio ja Jonna Geagea.

Puistoblues on järjestetty Järvenpäässä vuodesta 1978 alkaen yhtäjaksoisesti. Viisipäiväinen tapahtuma pidetään totuttuun tapaan juhannuksen jälkeisellä viikolla, jolloin kaupunki täyttyy hyvän livemusiikin ystävistä ympäri Suomen.

Puistoblues: www.puistoblues.fi
Facebook: Puistoblues

Lehdistökuvat: www.dropbox.com

Lisätiedot medioille:

Festivaalijohtaja Miikka Porkka
0400 816 070
miikkablues@gmail.com