Pääkonsertti, Vanhankylänniemi 1.7.2017

Little Steven & The Disciples of Soul
North Mississippi Allstars
Agents feat. Vesa Haaja, Esa Kuloniemi ja Mr. Breathless
Micke Björklöf & Blue Strip
SF Blues
Herra Heinämäen lato-orkesteri (KakaraBlues)

© Rasmus Forssell

Vuoden 2017 Puistoblues oli musiikillinen täysosuma. Artistit täyttivät paikalle saapuneen yleisön toiveet. Iltapäivän musiikillisen kattauksen kohokohtia oli erinomaisen setin vetänyt North Mississippi Allstars. Pääesiintyjänä lavalle noussut Little Steven kruunasi illan 16-henkisen superkokoonpanonsa kanssa.

40-vuotiskonserttia juhlittiin pilvisessä, mutta poutaisessa säässä.”Musiikillisesti festivaali ylitti odotukset, mutta pilvinen sää verotti varmasti kävijämäärää.” festivaalipäällikkö Miikka Porkka pohtii. ”Vanhankylänniemeen saapui noin 5 500 kuulijaa, joka jää yleisötavoitteesta.”

”Järjestelyt onnistuivat erinomaisesti ja paikalle saapuneen festivaaliyleisön palaute on ollut jälleen kiittävää. Vanhankylänniemeen rakentui tänäkin vuonna kansainvälisen tason bluesfestivaali kolmen päivän tinkimättömällä työllä.” Porkka pohtii. ”Ilman talkoolaisten työpanosta tämä ei olisi mahdollista.” Porkka päättää.

Juhlavuoden Puistobluestunnelmia videoblogissa

Puistobuesin kolme videobloggaria Ella, Paavo ja Severi kiertelivät kesän 2017 bluesfestareilla erinäisissä paikoissa ja löysivät monenlaisia näkökulmia Puistobluesiin kuin mitä on aiemmin nähty.

Tsekkaa alta erinomaiset videopätkät. Ellan, Paavon ja Esitystekniikan erityishahmojen Youtube-tileiltä löytyy lisää sisältöä.