@ Atte Leskinen

Ympäristö

Puistoblues ympäristö

Järvenpään Puistoblues järjestetään ainulaatuisessa ympäristössä Tuusulanjärven rannalla. Tämä ainutlaatuinen paikka velvoittaa myös meitä suunnittelemaan toimintamme niin, että se ei kuormita tapahtuma-alueita tai sen läheisyydessä olevia alueita.

Panostamme

  • kierrätykseen kävijöille ja tapahtumaan osallistuville alihankkijoille
  • tapahtuman jälkeiseen siivoukseen
  • tapahtuman eri markkinointi ja oheistuotteiden materiaalien uusiokäyttöön
  • tapahtuman alihankkijoiden tuotteiden pitkä-ikäisyyteen
  • julkisten liikenteen hyödyntämiseen tapahtuman aikana
  • artistien majoitukseen ja matkoihin mahdollisimman hiilineutraalisti
  • paikallisten yhteystyökumppaneiden toimintaan tapahtumassa
  • kävijöiden ja järvenpääläiset parempaan viihtyvyyteen

Keep our Puistoblues tidy

Jo vuodesta 1988 olemme julistaneet puhdasta tapahtumaa. Tuo tullessasi, vie mennessäsi on tärkeä sanoma kävijöille ja yhteistyökumppaneille.

Puistobluesia turvallisesti

Puistoblues tapahtuma järjestetään turvallisuusnäkökohtia painottaen ja kaikkien viranomaisohjeistusten mukaisesti. Otamme huomioon ajankohtaiset turvamääräykset huomioon tapahtumassamme. Tapahtuman aikana ohjastamme henkilökuntaamme, yleisöä. Toimimme viranomaisten kanssa yhdessä, taakaksemme turvallisen ja viihtyisän tapahtuman.

Ennen tapahtuma julkaisemme viimeisimmät info-ohjeet kaikille kävijöille. Kaikki talkoolaisemme ja vastuuhenkilömme saavat päivitetyn tapahtuman oppaan, jossa tärkeät tiedot liittyen tapahtuman turvallisuuteen.

@ Satu Hart

Esteettömyys

Puistoblues ja esteettömyys

Erilaiset kävijät otetaan huomioon koko Puistoblues-tapahtuman järjestelyissä. Henkilökohtaisilla avustajilla on maksuton sisäänpääsy Puistobluesin tilaisuuksiin lipunostajan mukana. Puistoblues on myös osa valtakunnallista Ystävänkorttitoimintaa, jolla tuetaan kehitysvammaisten mahdollisuuksia osallistua yleisötapahtumiin. Puistoblues tekee jatkuvaa kehitystyötä oman saavutettavuutensa parantamiseksi.