Järvenpään Blues-JazzDiggarit ry

Järvenpään Blues-Jazz Diggarit ry. järjestää Puistoblues-festivaalia. Suomen merkittävimmän blues-tapahtuman ympärille perustettu yhdistys järjestää tänä päivänä festivaalin lisäksi pienempiä musiikkitapahtumia Keski-Uudenmaan alueella. JBJD tuo Suomeen esiintymään bluesmuusikoita ja tukee näin genren elinvoimaisuutta Suomessa.

Yhdistyksen päätuote, Puistoblues-festivaali, syntyy yhdistyksen jäsenten sekä laajan talkooverkoston yhteistyön tuloksen. Talkoolaiset tekevät Puistobluesin ainutlaatuisen tunnelman ja takaavat yhdistyksen elinvoimaisuuden. Vuodesta 1978 järjestetty festivaali on aina ollut järkähtämättömän talkoohengen tulos.

@ Atte Leskinen

@ Mia Järvisalo

Liity Diggareideniloiseen joukkoon

Diggareiden jäsenenä olet hyvien ystävien seurassa ja tuet juurimusiikki-genreä Suomessa. Jäsenet saavat sähköpostitiedotteiden myötä aina tuoreimmat uutiset ja kuulumiset Puistobluesin ja rytmimusiikin maailmasta. Diggariksi voit liittyä maksamalla jäsenmaksun.

Jäsenmaksut

  • 10 e/vuosi
  • nuorisojäsen (alle 18 vuotias) 5 e/vuosi
  • yritykset ja yhteisöt 200 e/vuosi
  • elinikäinen jäsenyys, ikidiggari 200 e (kertamaksu)

Jäsenmaksujen maksaminen

Keski-Uudenmaan Osuuspankki 509209 – 112143
OKOYFIHH – FI29 5092 0910 0121 43

Liityt jäseneksi maksamalla jäsenmaksun. Kirjoita viestikenttään nimesi, osoitteesi, puhelunnumerosi, sähköpostiosoitteesi. Lisätietoja saat sähköpostitse diggaritoimistolta.

Maksa jäsenmaksusi verkkokaupasta

@ Pasi Rytkönen

@ Satu Hart

Laskutuksen yhteystiedot

Käsittelemme ostolaskut sähköisesti. Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely. Verkkolaskuosoitteemme ovat:

Operaattori: Apix Messaging Oy (003723327487)

Verkkolaskuosoite: 003704600871
OVT-tunnus: 003704600871

Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, pyydämme teitä lähettämään paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

Järvenpään Blues-Jazz Diggarit ry (Apix skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS

Sähköpostiskannauksen osoite:
003704600871@procountor.apix.fi

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun eikä pelkästään kirjekuoreen. Pyydämme myös huomioimaan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muuta materiaalia kuin laskuja eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.

@ Mia Järvisalo