Pääkonserttilippu 2022

Pääkonsertin ennakkoliput ovat nyt myynnissä.
Lippupisteen toimipaikoista ympäri maan alkaen ennakkoon alkaen 59 euroa + Lippufin toimitus- ja palvelumaksutmaksut.

Varaa paikkasi kesän parhaimpaan bluespiknik-tapahtumaan.

Lippu.fi

@ Pasi Rytkönen

Tutustu vuoden2022 lippuihin

 Festivaalilippu

59€

Pääkonsertissa nautitaan hyvän musiikin ja mukavan seuran lisäksi omista piknik-antimista, ruokamyyjien herkuista ja muista myyjien tuotteista. Vanhankylänniemen festivaaliin alle 13-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi vanhempien seurassa. Lippuihin lisätään lippu.fin palvelu- ja toimitusmaksut.

Osta Lippu.fi

Blues Corner K-18

103€

Blues Corner -passilla festarivieras pääsee nauttimaan konserttipäivästä pienillä lisämukavuuksilla. Lavan läheisyydessä sijaitseva erillinen ravintola-alue tarjoilee konserttielämyksen aitiopaikalta, josta lavalle on esteetön näkyvyys. Lippuihin lisätään lippu.fin palvelu- ja toimitusmaksut.

Passin hintaan sisältyy kuohuviinipullo tai vastaava alkoholillinen tuote sekä alkoholittomat virvoitusjuomat, joita pääsee nauttimaan osin katetulla terassilla. Blues Cornerin asiakkailla on luonnollisesti käytössään omat vessat.

Osta Lippu.fi

Blues Lounge

171€

Suuren luokan diggareille ja yritysvieraille räätälöity Blues Lounge tarjoaa täydellisen bluespäivän sekä pöydät herkkuineen! Loungeen sisältyy oma a-oikeuksin varusteltu alue festarialueen parhaalla näköalapaikalla sekä herkullinen brunssi. Lippuihin lisätään lippu.fin palvelu- ja toimitusmaksut.

Osta Lippu.fi

Business Blues 2022

Yrittäjien kesän kohokohta Business Blues tulee taas. Luvassa on Mexico-teemaista laadukasta ruokaa, samba-tanssia ja tottakai vuosikymmenen viihdyttävimmät bileet!
Torstaina 30.6.2022 klo 18–02
Gustavelund, Kirkkotie 36, 04310 Tuusula

Paikkoja on rajoitettu määrä!

Liput

Kaikukortilla ilmaiseksi Puistobluesin pääkonserttiin

Puistoblues on mukana Järvenpään kaupungin Kaikukortti-kokeilussa, joka kestää vuoden 2022 loppuun saakka. Kaikukortti on tarkoitettu sosiaali- ja terveyspalvelujen asiakkaille, jotka ovat taloudellisesti tiukassa tilanteessa ja eivät tilanteensa vuoksi pääse käyttämään kulttuuripalveluja. Jos sinulla on Kaikukortti, voit hankkia festivaalin konsertteihin maksuttomia pääsylippuja. Jos sinulla on alle 13-vuotiaita lapsia tai lapsenlapsia, pääsevät he samalla kortilla sisään ilmaiseksi.

Varaa kaikukorttilippu konserttiin olemalla suoraan yhteydessä toimistoomme sähköpostitse info@puistoblues.fi. Varausta tehdessäsi kerro kaikukorttisi numero. Voit lunastaa lipun ennakkoon ke-pe Rantapuiston Blueskadun lipunmyyntipisteestä (lippupiste kadulla auki 11-20). Liput lunastetaan myös pääkonsertin Vip-pisteestä. Varaudu esittämään kaikukorttisi ja henkilöllisyystodistuksen lippujen lunastamisen yhteydessä. Kaikukortti-lippuja on saatavilla rajoitettu määrä, joten varaathan lippusi ajoissa.
Lue lisää Kaikukortista Järvenpäässä ja tutustu Järvenpään muihin Kaikukortti-verkoston kulttuuritoimijoihin.

Lisätietoa Kaikukortista valtakunnallisesti:
www.kaikukortti.fi
www.facebook.com/kaikukortti

@ Pasi Rytkönen