Pääkonserttilippu 2022

Pääkonsertin ennakkoliput ovat nyt myynnissä.
Lippupisteen toimipaikoista ympäri maan alkaen ennakkoon alkaen 59 euroa + Lippufin toimitus- ja palvelumaksutmaksut.

Varaa paikkasi kesän parhaimpaan bluespiknik-tapahtumaan.

Lippu.fi

@ Pasi Rytkönen

Tutustu vuoden2022 lippuihin

 Festivaalilippu

59€

Pääkonsertissa nautitaan hyvän musiikin ja mukavan seuran lisäksi omista piknik-antimista, ruokamyyjien herkuista ja muista myyjien tuotteista. Vanhankylänniemen festivaaliin alle 13-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi vanhempien seurassa. Lippuihin lisätään lippu.fin palvelu- ja toimitusmaksut.

Osta Lippu.fi

Blues Corner K-18

103€

Blues Corner -passilla festarivieras pääsee nauttimaan konserttipäivästä pienillä lisämukavuuksilla. Lavan läheisyydessä sijaitseva erillinen ravintola-alue tarjoilee konserttielämyksen aitiopaikalta, josta lavalle on esteetön näkyvyys. Lippuihin lisätään lippu.fin palvelu- ja toimitusmaksut.

Passin hintaan sisältyy kuohuviinipullo tai vastaava alkoholillinen tuote sekä alkoholittomat virvoitusjuomat, joita pääsee nauttimaan osin katetulla terassilla. Blues Cornerin asiakkailla on luonnollisesti käytössään omat vessat.

Osta Lippu.fi

Blues Lounge

171€

Suuren luokan diggareille ja yritysvieraille räätälöity Blues Lounge tarjoaa täydellisen bluespäivän sekä pöydät herkkuineen! Loungeen sisältyy oma a-oikeuksin varusteltu alue festarialueen parhaalla näköalapaikalla sekä herkullinen brunssi. Lippuihin lisätään lippu.fin palvelu- ja toimitusmaksut.

Osta Lippu.fi

Liput Iltaklubeille

Avoinna ennen tapahtumaa
ma-pe 9.6.–27.6. klo 10–18.

Bluesviikon keskiviikkona 29.6. toimiston palvelut siirtyvät Blueskadun infopisteelle Rantapuistoon.

Liput Iltaklubeille

Bluesinfo Rantapuistossa Blueskadulla auki
29.6.–3.7.2022
ke-pe klo 12–23
la 16–23
su 16–20

Krapin pajan liput vain verkkokaupasta tai
Krapin pajan ovelta, jos niin on jäljellä: krapinpaja.fi.

Lippujen hinnat

To klo 19, liput 10 €
Pe klo 19, liput 20 €
La klo 19, liput 10 €
Su klo 16, liput 20 €

Business Blues 2022

Yrittäjien kesän kohokohta Business Blues tulee taas. Luvassa on Mexico-teemaista laadukasta ruokaa, samba-tanssia ja tottakai vuosikymmenen viihdyttävimmät bileet!
Torstaina 30.6.2022 klo 18–02
Gustavelund, Kirkkotie 36, 04310 Tuusula

Paikkoja on rajoitettu määrä!

Liput

Kaikukortilla ilmaiseksi Puistobluesin pääkonserttiin

Puistoblues myönsi kaikukortteja tämän vuoden pääkonserttiin. Ne ovat nyt loppu, mutta toivomme, että ensi vuoden konserttiin saamme niitä lisää ja kaikukortti on toiminnassa ensi vuonnakin.

Puistoblues oli mukana Järvenpään kaupungin Kaikukortti-kokeilussa, joka kestää vuoden 2022 loppuun saakka. Kaikukortti on tarkoitettu sosiaali- ja terveyspalvelujen asiakkaille, jotka ovat taloudellisesti tiukassa tilanteessa ja eivät tilanteensa vuoksi pääse käyttämään kulttuuripalveluja. Jos sinulla on Kaikukortti, voit hankkia festivaalin konsertteihin maksuttomia pääsylippuja.

Lue lisää Kaikukortista Järvenpäässä ja tutustu Järvenpään muihin Kaikukortti-verkoston kulttuuritoimijoihin.

Lisätietoa Kaikukortista valtakunnallisesti:
www.kaikukortti.fi
www.facebook.com/kaikukortti

@ Pasi Rytkönen

Kaikukortilla ilmaiseksi Puistobluesin pääkonserttiin

Puistoblues on mukana Järvenpään kaupungin Kaikukortti-kokeilussa, joka kestää vuoden 2022 loppuun saakka. Kaikukortti on tarkoitettu sosiaali- ja terveyspalvelujen asiakkaille, jotka ovat taloudellisesti tiukassa tilanteessa ja eivät tilanteensa vuoksi pääse käyttämään kulttuuripalveluja. Jos sinulla on Kaikukortti, voit hankkia festivaalin konsertteihin maksuttomia pääsylippuja. Jos sinulla on alle 13-vuotiaita lapsia tai lapsenlapsia, pääsevät he samalla kortilla sisään ilmaiseksi.

Varaa kaikukorttilippu konserttiin olemalla suoraan yhteydessä toimistoomme sähköpostitse info@puistoblues.fi. Varausta tehdessäsi kerro kaikukorttisi numero. Voit lunastaa lipun ennakkoon ke-pe Rantapuiston Blueskadun lipunmyyntipisteestä (lippupiste kadulla auki 11-20). Liput lunastetaan myös pääkonsertin Vip-pisteestä. Varaudu esittämään kaikukorttisi ja henkilöllisyystodistuksen lippujen lunastamisen yhteydessä. Kaikukortti-lippuja on saatavilla rajoitettu määrä, joten varaathan lippusi ajoissa.
Lue lisää Kaikukortista Järvenpäässä ja tutustu Järvenpään muihin Kaikukortti-verkoston kulttuuritoimijoihin.

Lisätietoa Kaikukortista valtakunnallisesti:
www.kaikukortti.fi
www.facebook.com/kaikukortti

@ Pasi Rytkönen