Bluesinfo

Bluesinfo auttaa ja palvelee kaikissa festivaaliin liittyvissä asioissa. Mikäli et löydä näiltä sivuilta vastauksia kysymyksiisi, ota yhteyttä sähköpostitse: info@puistoblues.fi .

Puistoblues 2022, pääkonsertti @Jarmo Lapiolahti

Bluestoimiston aukioloajat 2022

JBJD – Järvenpään Blues-Jazz Diggarit Ry
Sibeliuksenväylä 45
04400 Järvenpää
info@puistoblues.fi
Puh. +358 50 303 0987
Toimiston puhelin on käytössä 8.7. asti.

Avoinna ennen tapahtumaa ma-pe 1.6.–27.6. klo 10–18. Toimisto on kiinni tapahtuman ajan ja lippuasioissa palvelee Blueskadun Info. Bluesviikon keskiviikkona 29.6. toimiston palvelut siirtyvät Blueskadun infopisteelle Rantapuistoon.

Avoinna 1.6–28.6. saakka ma-pe klo 10-18 (juhannusaattona suljettu)

4.–8.7. ma-ke Bluestoimisto on avoinna klo 10–13 ja 14–18. Toimistolta voit mm. tiedustella löytötavaroita. Keskiviikkona 8.7. yli 20 euron arvoiset löytötavarat toimitetaan Järvenpään poliisilaitokselle.

Toimistolta voit ostaa Puistoblues-lippuja ja -oheistuotteita, kysellä mieltä askarruttavia asioita ja tiedustella festivaalin kuulumisia. Maksuvälineinä käyvät yleisimmät maksukortit (mm. Visa, MasterCard, Visa Electron sekä Maestro).

Bluesinfo Blueskadulla

Bluesviikon keskiviikkona 29.6. avautuu Infopiste Blueskadulle rantapuistoon. Infossa myynnissä t-paitoja ja pääkonsertin ja klubien lippuja.

Bluesinfo Rantapuistossa Blueskadulla auki
29.6.–3.7.2022
ke-pe klo 12–23
la 16–23
su 16–20

2.7. lauantaina pääkonsertin infopiste päälavan vieressä palvelee klo 11.00–21.00.

Blueskatu kartalla

Järvenpään rantapuisto sijaitsee Rantakadun ja Sibeliuksen väylän tuntumassa Tuusulanjärven rannalla.

Pysäköinti Blueskadulla

Rantakadun ja Järvenpään keskustan paikoitusalueet. Lähimmät pysäköintialueet ovat Kasinonrannassa, Tervanokassa ja Rantakadulla. Pysäköintitilaa rajoitetusti, suosittelemme käyttämään julkisia tai tulemaan pyörällä.

Pääkonsertti info

Pääkonsertissa vilttikansaa palvelee suuri ikärajaton anniskelualue aivan esiintymislavan tuntumassa. Tältä alueelta ostetut viinit, oluet, kahvit ja muut virvokkeet voi nauttia rauhassa omalla viltillä. Toinen anniskelualue rannan tuntumassa on ikärajaltaan K-18 ja tarjoaa hyvät näkymät lavalle terassin istumapaikoilta. Erilaiset ruoka- ja käsityöläiskojut palvelevat yleisöä helposti löydettävissä pisteissä.

Alkoholijuomien, isojen päivänvarjojen, telttojen, teräaseiden ja avattujen virvoitusjuomien tuominen alueelle on kielletty. Tämä tarkoittaa käytännössä myös itse täytettyjä termospulloja. Voit tuoda mukanasi piknik-eväät sekä aterimet, joita tarvitset eväitäsi varten. Näiden lisäksi voit tuoda konserttialueelle myös avaamattomia virvoitusjuomia. Avotulenteko sekä kertakäyttö- ja muiden grillien tuonti alueelle on kielletty.

Aurinkorasvaa, hatut ja pienet sateenvarjot auttavat helteessä. Alueella on sadetin ja uimaranta käytössä.

Laukut ja kassit tarkistetaan portilla ja tarkistus pyritään järjestämään mahdollisimman sujuvasti. Siitä huolimatta varauduthan pieneen jonotusaikaan. Portin läheisyydessä on narikka, johon voi jättää maksutta tavaroita, joita et voi viedä mukanasi pääkonserttialueelle. Portit tapahtumaan aukeavat klo 10.30 ja ensimmäinen artisti aloittaa klo 12.00.

Koirien tuonti alueelle on kielletty.

@ Mia Järvisalo

Pääkonsertti kartalla

Vanhankylänniemi sijaitsee noin 3 km päässä Järvenpään keskustasta. Alueella on opasteet kaikille tapahtumaan tulevilla matkan varrella ja paikan päällä.

Kun tulet tulossa pääkonserttiin

Kulkuyhteydet pääkonserttiin Vanhankylänniemeen

Pääkonserttiin pääsee kätevästi polkupyörällä tai kävellen. Bussit, saattoliikenne, pyöräilijät ja kävelijät ohjataan kulkemaan entisen terveyskeskuksen kautta Stålhanentietä pitkin. Invapysäköintiin oikeutetut ja maksulliseen Bluesparkkiin ajavat kulkevat Tuulimyllyntietä pitkin (kartalla).

Non-stop-bussit Järvenpään linja-autoasemalta Vanhankylänniemeen

Järvenpään rautatieaseman linja-autoasemalta järjestetään pääkonserttipäivänä 2.7.2022 jatkuva bussiyhteys Vanhankylänniemeen. Korsisaari-yhtiöiden bussit kiertävät koko päivän pääkonserttialueen läheisyyteen ja takaisin.

Kulkuyhteydet pääkonserttiin Vanhankylänniemeen

Puistoblues shuttle liput:
– Mobiililippu 3,50€/hlö/suunta
– Kuljettajalta ostettuna 4,00€/hlö/suunta
– Meno-paluu lippu 7,00€/hlö

Nurmijärveltä:
– 10,00€/hlö/suunta
– 20,00€/hlö/meno-paluu

Hyrylästä:
– 7,00€/hlö/suunta
– 14,00€/hlö/meno-paluu.

Hinnat ja reitit:
korsisaari.fi/ajankohtaista/puistoblues

Busseissa on tunnuksena Puistoblues.

Pysäköinti Bluesakadulla

Järvenpäähän pääset helposti paikallisjunilla tai busseilla. Katso Aikataulut bussiyhtiöiden tai Vr:n sivuilta. Yleisölle on p-paikkoja Ranta-kadulla ja Sibeliuksenväylällä. Pysäköintitilaa rajoitetusti, suosittelemme käyttämään julkisia tai tulemaan pyörällä. Blueskadulla ei ole erikseen osoitettua pyöräparkkipaikkaa.

Pysäköinti pääkonsertissa

Pysäköintitilaa rajoitetusti, suosittelemme käyttämään julkisia tai tulemaan pyörällä.

Pääkonsertin pyöräparkki
Valvottu säilytys polkupyörille, mopoille ja moottoripyörille sijaitsee lähellä pääkonsertin sisäänkäyntiä. Seuraa opasteita ja käänny noin 50 metriä ennen pääporttia vasemmalle Tammirantaan, vaalean puutalon pihaan. Maksu käteisellä tai MobilePaylla.

Polkupyörä 3€
Mopo, skootteri 5€
Moottoripyörä 10€

Pääkonsertin autoparkki
Pääkonsertin festivaalialueella Vanhankylänniemessä on myös valvottu ja maksullinen autoparkki festivaalivieraille. Parkin hinta on 35 euroa. Maksu peritään käteisellä saapuessasi parkkiin. Vanhankylänniemessä on opasteet festivaalivieraiden parkkipaikalle. Invatunnuksella varustetut autot saavat pysäköidä ilmaiseksi autoparkissa. Maksu vain käteisellä.

Pääkonsertin liikennejärjestelyt
Vanhankylänniemessä on yksisuuntainen ajoliikenne. Kiertosuunta on Tuulimyllyntie-Stålhanentie. Kulku terveyskeskukseen sekä kyyditykset festivaalipaikalle (ei pysäköintiä) tapahtuvat reittiä Stålhanentie-Annitädintie-Stålhanentie.

Yöpyminen

Hotelli Sointu

Asema-aukio
04400 Järvenpää
info@hotellisointu.fi
+35810 2007 302
hotellisointu.fi

Krapi

Rantatie 2
04310 Tuusula
Krapin vaihde: hotelli@krapi.fi / +358 9 274841
myyntipalvelu: myynti@krapi.fi / p. +358 9 27484290
krapi.fi

Teltalla ja asuntovaunulla Vanhakylänniemessä

Kartanon kahvila, Puistoblues ja tapahtumapalvelut ovat tehneet Puistobuesin yhteyteen 2.7.-3.7. väliseksi yöksi tilapäisen leirintämahdollisuuden Vanhankylänniemeen, mökkien lähelle. Entisen leirinnän kohdille. Alueelle on odotettavissa noin parikymmentä telttailijaa. Maksimissaan paikalle otetaan 50 telttailijaa.

Alue rajataan ja jokaisella teltalla tulee olla lupalappu kiinnitettynä telttaansa. Telttalupa maksaa 10e, sen perii Kartanon kahvila.
Kartanon kahvilalta tulee valvojat 2.7.päiväksi klo 18 saakka, sen jälkeen tilalle tulee Securitas yövartija aamu kuuteen saakka.

Muistahan noudattaa yleisiä sääntöjä alueella mm.

  • melu
  • yleinen järjestys
  • autoja ei alueelle

Telttailijat saavat käyttöönsä huoltorakennuksen, jota mökeissä majoittujatkin käyttävät. Aamulla Kartanon kahvila palvelee telttailijoita.

Tiedustelut:
Vanhankylänniemi Kartanon Kahvila
Tuulimyllyntie 24
04400 Järvenpää
kartano.kahvila@jarvenpaa.fi
040 315 3222

Katso kartasta

Löytötavarat

Festivaaliviikon aikana keskiviikosta 29.6. perjantaihin 1.7. tiedustelut Blueskadun Infopisteistä.

Festivaalin jälkeen keskiviikosta 6.7. alkaen yli 20 euron arvoisten löytötavaroiden tiedustelut Järvenpään poliisilaitokselta, puh. 071 87 30141. Muita löytötavaroita voi tiedustella tämän jälkeen sähköpostilla info@puistoblues.fi

Ensiapu

Blueskadun järjestyksenvalvojilla on ensiapuvalmiudet. Pääkonsertissa on ensiapuyksikkö. Jos tarvitset apua, ota yhteys infopisteeseen tai järjestyshenkilöön. Muistathan varautua Suomen kesään niin hyönteiskartoitteella kuin aurinkorasvallakin!