Bluesinfo

Bluesinfo auttaa ja palvelee kaikissa festivaaliin liittyvissä asioissa. Mikäli et löydä näiltä sivuilta vastauksia kysymyksiisi, ota yhteyttä sähköpostitse: info@puistoblues.fi tai pistäydy Puistobluesin toimistolla.

Päivitämme infoa ennen tapahtumaa. Bluestoimisto on aukeaa lähempänä tapahtumaa.

@ Sofia Kauppinen

Bluestoimiston aukioloajat 2022

28.6. saakka ma-pe klo 10-13 ja 14-18 (juhannusaattona suljettu)

Bluesviikon keskiviikkona 29.6. toimiston palvelut siirtyvät Blueskadun infopisteelle Rantapuistoon.

29.6.-1.7. Bluesviikolla ke-pe Infopiste on avoinna klo 12-21.

1.7. lauantaina pääkonsertin info päälavan vieressä palvelee klo 10.30-21.00.

1.-5.7. ma-ke Bluestoimisto on avoinna klo 10-13 ja 14- 8. Toimistolta voit mm. tiedustella löytötavaroita. Keskiviikkona 3.7. yli 20 euron arvoiset löytötavarat toimitetaan Järvenpään poliisilaitokselle.

Bluestoimisto sijaitsee Järvenpäässä osoitteessa Sibeliuksenväylä 45. Toimistolta voit ostaa Puistoblues-lippuja ja -oheistuotteita, kysellä mieltä askarruttavia asioita ja tiedustella festivaalin kuulumisia. Maksuvälineinä käyvät yleisimmät maksukortit (mm. Visa, MasterCard, Visa Electron sekä Maestro).

Bluesinfo Blueskadulla

Bluesviikon keskiviikkona 29.6. avautuu Infopiste Blueskadulle rantapuistoon. Infossa myynnissä t-paitoja ja pääkonsertin ja klubien lippuja.

Bluesinfo auki
29.6.–3.7.2022
ke-pe klo 12–23
la 16–23
su 16–20

Blueskatu kartalla

Järvenpään rantapuisto sijaitsee Rantakadun ja Sibeliuksen väylän tuntumassa Tuusulanjärven rannalla.

Pääkonsertti info

Pääkonsertissa vilttikansaa palvelee suuri ikärajaton anniskelualue aivan esiintymislavan tuntumassa. Tältä alueelta ostetut viinit, oluet, kahvit ja muut virvokkeet voi nauttia rauhassa omalla viltillä. Toinen anniskelualue rannan tuntumassa on ikärajaltaan K-18 ja tarjoaa hyvät näkymät lavalle terassin istumapaikoilta. Erilaiset ruoka- ja käsityöläiskojut palvelevat yleisöä helposti löydettävissä pisteissä.

Alkoholijuomien, isojen päivänvarjojen, telttojen, teräaseiden, sateenvarjojen ja avattujen virvoitusjuomien tuominen alueelle on kielletty. Tämä tarkoittaa käytännössä myös itse täytettyjä termospulloja. Voit tuoda mukanasi piknik-eväät sekä aterimet, joita tarvitset eväitäsi varten. Näiden lisäksi voit tuoda konserttialueelle myös avaamattomia virvoitusjuomia. Avotulenteko sekä kertakäyttö- ja muiden grillien tuonti alueelle on kielletty.

Laukut ja kassit tarkistetaan portilla ja tarkistus pyritään järjestämään mahdollisimman sujuvasti. Siitä huolimatta varauduthan pieneen jonotusaikaan. Portin läheisyydessä on narikka, johon voi jättää maksutta tavaroita, joita et voi viedä mukanasi pääkonserttialueelle. Portit tapahtumaan aukeavat klo 10.30 ja ensimmäinen artisti aloittaa klo 12.00. Koirien tuonti alueelle on kielletty.

@ Mia Järvisalo

Pääkonsertti kartalla

Vanhankylänniemi sijaitsee noin 3 km päässä Järvenpään keskustasta. Alueella on opasteet kaikille tapahtumaan tulevilla matkan varrella ja paikan päällä.

Kun tulet tulossa pääkonserttiin

Kulkuyhteydet pääkonserttiin Vanhankylänniemeen

Pääkonserttiin pääsee kätevästi polkupyörällä tai kävellen. Bussit, saattoliikenne, pyöräilijät ja kävelijät ohjataan kulkemaan entisen terveyskeskuksen kautta Stålhanentietä pitkin. Invapysäköintiin oikeutetut ja maksulliseen Bluesparkkiin ajavat kulkevat Tuulimyllyntietä pitkin (kartalla).

Korsisaari järjestää kulkuyhteydet Puistobluesin pääkonserttiin Järvenpään Vanhankylänniemeen lauantaina 2.7.2022.

Järvenpään linja-autoasemalta järjestetään pääkonserttipäivänä 2.7.2022 jatkuva bussiyhteys Vanhankylänniemeen. Korsisaari-yhtiöiden bussit kiertävät koko päivän pääkonserttialueen läheisyyteen ja takaisin. Kyydit alkavat jo aamulla n. klo 9.30 ja jatkuvat niin kauan kuin väkeä riittää. Viimeinen lähtö konserttialueelta on kuitenkin n. klo 23.30 aikaan. Autojen paluulähdöt tapahtuvat Annitädintieltä entisen terveyskeskuksen vierestä.

Lisäksi ajetaan klo 9.25 alkaen kerran tunnissa Mannilantien, Järvenpään yhteiskoulun ja Sibeliuksenväylän kautta (ensimmäinen lähtö Yhteiskoulun kohdalta siten klo 9.30). Myös paluuvuoroja ajetaan linja-autoaseman kautta Yhteiskoululle, mikäli sinne on menijöitä.

Haarajoen asemalta bussit 10.54 ja 11.54.
Hinnat:
-Kuljettajalta ostettuna 3,00 €/hlö/suunta.
-Mobiililippu 2,50 €/hlö/suunta tai 5,00 €/meno-paluu. Mobiililipun hintoihin lisätään maksutapalisä 0,20 € paitsi maksukortilla ostettaessa. Mobiililipun ohjeet löytyvät Korsisaaren nettisivuilta.

Autoissa eivät kelpaa Keski-Uudenmaan seutuliput eivätkä Järvenpään kaupunkiliput tai Matkahuollon sarjaliput. Huom! Mobiililiput käyvät ainoastaan Korsisaari-yhtiöiden autoissa. Järvenpään omalla paikallislinjalla 21, joka ajaa muutaman lähdön linja-autoasemalta Vanhankylänniemeen ja takaisin, on oma hinnoittelunsa. Mobiililippu näytetään bussiin noustaessa kuljettajalle, joka lukee lipun manuaalisesti. Lipussa on QR-koodin lisäksi näkyvillä jäljellä oleva voimassaoloaika. Matkustajan on pidettävä huoli siitä, että puhelimessa on virtaa koko lipun voimassaoloajan.

Lisäksi ajetaan Nurmijärveltä ja Hyrylästä konserttialueelle seuraavasti:
* Klaukkalasta klo 9.35 ja 9.55, Rajamäeltä klo 9.20 ja 9.40 ja Nurmijärven kirkonkylältä klo 9.35 ja 9.55. Klaukkalan autot ajavat Kirkkotien, Metsäkyläntien, Palojoen, Nahkelantien ja Paijalantien kautta. Rajamäen ja Nurmijärven autot ajavat Palojoentien, Nahkelantien ja Paijalantien kautta.
* Hyrylästä klo 8.10 ja 9.40. Hyrylän autot ajavat Rantatien, Onnelantien, Järvenpääntien ja Järvenpään aseman kautta.
* Paluukuljetukset lähtevät Nurmijärvelle ja Rajamäelle klo 21.30 ja 22.30, Klaukkalaan klo 21.45 ja 22.45 sekä Hyrylään Järvenpääntien kautta klo 23.00 ja 23.30.

Hinta Nurmijärven alueelta
7 €/hlö/suunta tai 14 €/hlö/meno-paluu
Hinta Hyrylästä
5 €/hlö/suunta tai 10 €/hlö/meno-paluu.

Busseissa on tunnuksena Puistoblues.

Pysäköinti Bluesakadulla

Järvenpäähän pääset helposti paikallisjunilla tai busseilla. Katso Aikataulut bussiyhtiöiden tai Vr:n sivuilta. Yleisölle on p-paikkoja Ranta-kadulla ja Sibeliuksenväylällä. Pysäköintitilaa rajoitetusti, suosittelemme käyttämään julkisia tai tulemaan pyörällä. Blueskadulla ei ole erikseen osoitettua pyöräparkkipaikkaa.

Pysäköinti pääkonsertissa

Pysäköintitilaa rajoitetusti, suosittelemme käyttämään julkisia tai tulemaan pyörällä.

Pääkonsertin pyöräparkki
Valvottu säilytys polkupyörille, mopoille ja moottoripyörille sijaitsee lähellä pääkonsertin sisäänkäyntiä. Seuraa opasteita ja käänny noin 50 metriä ennen pääporttia vasemmalle Tammirantaan, vaalean puutalon pihaan.

Polkupyörä 3€
Mopo, skootteri 5€
Moottoripyörä 10€

Pääkonsertin autoparkki
Pääkonsertin festivaalialueella Vanhankylänniemessä on myös valvottu ja maksullinen autoparkki festivaalivieraille. Parkin hinta on 35 euroa. Maksu peritään käteisellä saapuessasi parkkiin. Vanhankylänniemessä on opasteet festivaalivieraiden parkkipaikalle. Invatunnuksella varustetut autot saavat pysäköidä ilmaiseksi autoparkissa.

Pääkonsertin liikennejärjestelyt
Vanhankylänniemessä on yksisuuntainen ajoliikenne. Kiertosuunta on Tuulimyllyntie-Stålhanentie. Kulku terveyskeskukseen sekä kyyditykset festivaalipaikalle (ei pysäköintiä) tapahtuvat reittiä Stålhanentie-Annitädintie-Stålhanentie.

Löytötavarat

Festivaaliviikon aikana keskiviikosta 29.6. perjantaihin 1.7. tiedustelut Blueskadun Infopisteistä. Festivaalin jälkeen keskiviikosta 6.7. alkaen yli 20 euron arvoisten löytötavaroiden tiedustelut Järvenpään poliisilaitokselta, puh. 071 87 30141. Muita löytötavaroita voi tiedustella tämän jälkeen sähköpostilla info@puistoblues.fi

Ensiapu

Blueskadun järjestyksenvalvojilla on ensiapuvalmiudet. Pääkonsertissa on ensiapuyksikkö. Jos tarvitset apua, ota yhteys infopisteeseen tai järjestyshenkilöön. Muistathan varautua Suomen kesään niin hyönteiskartoitteella kuin aurinkorasvallakin!